Boston Türk Belgesel ve Kısa Film Yarışması
HAYAL PERDESİ - Festival 01.07.2014

Boston Türk Belgesel ve Kısa Film Yarışması

Boston Türk Festivali Belgesel ve Kısa Film Yarışması, yönetmen ve yapımcılara filmlerinin ABD’de sinema izleyicilerine ve film eleştirmenlerine ulaşabileceği bir platform sağlıyor. Yarışma kapsamında ön değerlendirme sonucunda seçilen 30’u aşkın finalist film, 7-15 Kasım 2014 tarihleri arasında Boston Güzel Sanatlar Müzesi, Boston Üniversitesi ve Goethe Enstitüsü’nde gösterilecek.  

Belgesel ve kısa film yarışmasının jürisinde Harvard Film Arşivi Direktörü Haden Guest, film eleştirmeni Peter Keough, Boston Güzel Sanatlar Müzesi Film Küratörü Carter Long gibi isimler yer alıyor. Jürinin kararı neticesinde ödüle layık görülen filmler 2015’te 14. Boston Türk Film Festivali programında gösterilecek ve ödül plaketleri düzenlenen bir törenle kendilerine takdim edilecek.
 
Yarışmaya başvurmak için son tarih 20 Ağustos 2014. Yarışma hakkında detaylı bilgi edinmek veya başvuru yapmak için tıklayın.
 
ARKADAŞINA GÖNDER:
Ad Soyad:
Email Adresiniz:
Arkadaş(lar)ınızın Email Adresi:

birden fazla email adresi yazacaksanız boşluk ile ayırmalısınız.
NOTUNUZ:
Bilim ve Sanat VakfıKüre YayınlarıKlasik Yayınlarıİstanbul Şehir Üniversitesi
Hayal Perdesi © 2010 - hayalperdesi@hayalperdesi.net Yayımlanan malzemenin bütün hakları Hayal Perdesi’ne aittir. Kaynak göstererek alıntılanabilir. Yazıların sorumluluğu yazarlarına, reklamların sorumluluğu ilan sahiplerine aittir..