Reha Erdem Adana’da Jüri Başkanı
HAYAL PERDESİ - Festival 08.07.2014

Reha Erdem Adana’da Jüri Başkanı

 
Bu yıl 15-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 21. Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında yapılacak Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jüri başkanlığını Reha Erdem yürütecek. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yaptığı açıklamada “Sinemamızın 100. yaşını kutladığımız bu yılda son dönem sinemamızın en başarılı yönetmenlerinden biri olan Sayın Reha Erdem’in jüri başkanlığı görevini kabul etmesi bizleri çok memnun etmiştir” dedi.
 
Festival kapsamında dünya sineması seçkisi, özel gösterim bölümleri, belgesel gösterimleri, söyleşiler, atölye çalışmaları, sergiler, sevgi yürüyüşü, sokak konserleri, gösteriler ve etkinlikler sinemaseverlerle buluşacak. Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması ve Akdeniz Ülkeleri Kısa Film Yarışması başvuruları ise devam ediyor. Son başvuru tarihi 1 Ağustos 2014 olarak belirlenen yarışmaların yönetmelikleri ve başvuru formlarına buradan ulaşılabilir.
 
ARKADAŞINA GÖNDER:
Ad Soyad:
Email Adresiniz:
Arkadaş(lar)ınızın Email Adresi:

birden fazla email adresi yazacaksanız boşluk ile ayırmalısınız.
NOTUNUZ:
Bilim ve Sanat VakfıKüre YayınlarıKlasik Yayınlarıİstanbul Şehir Üniversitesi
Hayal Perdesi © 2010 - hayalperdesi@hayalperdesi.net Yayımlanan malzemenin bütün hakları Hayal Perdesi’ne aittir. Kaynak göstererek alıntılanabilir. Yazıların sorumluluğu yazarlarına, reklamların sorumluluğu ilan sahiplerine aittir..