Altın Portakal’dan Antalya Film Forum
HAYAL PERDESİ - Festival 19.08.2014

Altın Portakal’dan Antalya Film Forum

51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali bu yıl ilk kez 14-17 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği "Antalya Film Forum" ile markasını güçlendirerek, Türkiye sinemasına sektörel bir katkı sağlamayı hedefliyor. Antalya Film Forum çerçevesinde gerçekleştirilecek.  

Antalya Film Forum, öncelikli olarak Türkiye’de olmak üzere Türkiye’ye yakın coğrafyalarda (Balkanlar, Ortadoğu, Akdeniz ve Türki Cumhuriyetler) ortak yapım olanaklarını arttırmayı, film çekecek yapımcıları ve yönetmenleri teşvik etmeyi ve bunların projelerinin uluslararası platformlarda tanıtılmasını sağlamayı amaçlıyor.
 
Antalya Film Forum, Zeynep Özbatur Atakan liderliğinde gerçekleştirilecek. Antalya Film Forum’un danışma kurulu Nadir Öperli, Marsel Kalvo, Sevil Demirci, Yamaç Okur ve Zeynep Özbatur Atakan’dan oluşuyor. "Sunum/Pitching Platformu"na katılacak 10 proje arasından seçilecek iki projeye, proje başına 30.000 TL, "Yapım Aşamasındaki Filmlere Destek Platformu"nda seçilecek projeye ise 100.000 TL "Work In Progress Ödülü" verilecek.
 
Antalya Film Forum hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşılabilir.
 
ARKADAŞINA GÖNDER:
Ad Soyad:
Email Adresiniz:
Arkadaş(lar)ınızın Email Adresi:

birden fazla email adresi yazacaksanız boşluk ile ayırmalısınız.
NOTUNUZ:
Bilim ve Sanat VakfıKüre YayınlarıKlasik Yayınlarıİstanbul Şehir Üniversitesi
Hayal Perdesi © 2010 - hayalperdesi@hayalperdesi.net Yayımlanan malzemenin bütün hakları Hayal Perdesi’ne aittir. Kaynak göstererek alıntılanabilir. Yazıların sorumluluğu yazarlarına, reklamların sorumluluğu ilan sahiplerine aittir..