Yılın Son Festivaline Sayılı Günler
HAYAL PERDESİ - Festival 24.11.2014

Yılın Son Festivaline Sayılı Günler


TÜRSAK Vakfı tarafından düzenlenen Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali, 5-11 Aralık 2014 tarihleri arasında, on yedinci kez yapılacak. 17. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali, Cannes, Berlin, Karlovy Vary, Sundance ve Toronto gibi dünyanın en önemli festivallerinde izleyici karşısına çıkmış filmler ve yeni keşiflerden oluşan filmlerin gösterimi ve çeşitli yan etkinliklerden oluşan programını izleyiciye sunacak.
 
Festival filmleri geçen yıllarda olduğu gibi “Gala İstanbul”, “Sinema Tarihi Yazıyor”, “Film Bağımlıları için Bağımsız Filmler”, “İlk Randevu”,  “Pelikül Kabuslar”, “Haklarınız için Savaşın”,  belgesellerin gösterileceği “Acı Gerçek” başlıkları ve “Pembe-Kara Komedi”, “Bizden” gibi yeni eklenen başlıklar altında gösterilecek.
 
Festival programında yer alan ellinin üzerinde film, Cinemaximum Kanyon Levent, Cinemaximum Zorlu Beşiktaş ve Beyoğlu Fransız Kültür Merkezi salonlarında izlenebilir. Cinemaximum sinemalarında gösterilecek filmler için bilet fiyatları gündüz seanslarında 5 TL, akşam seanslarında ise 10 TL. Fransız Kültür Merkezi'nde filmler ücretsiz.
ARKADAŞINA GÖNDER:
Ad Soyad:
Email Adresiniz:
Arkadaş(lar)ınızın Email Adresi:

birden fazla email adresi yazacaksanız boşluk ile ayırmalısınız.
NOTUNUZ:
Bilim ve Sanat VakfıKüre YayınlarıKlasik Yayınlarıİstanbul Şehir Üniversitesi
Hayal Perdesi © 2010 - hayalperdesi@hayalperdesi.net Yayımlanan malzemenin bütün hakları Hayal Perdesi’ne aittir. Kaynak göstererek alıntılanabilir. Yazıların sorumluluğu yazarlarına, reklamların sorumluluğu ilan sahiplerine aittir..