Milat Gazetesi'nde İki Zihin Açıcı Yazı
HAYAL PERDESİ - Gündem 17.11.2011

Milat Gazetesi'nde İki Zihin Açıcı Yazı

 

Genel yayın yönetmenliğini Ali Adakoğlu’nun yaptığı, Ahmet Mutlu’nun sorumlu yazı işleri müdürü olduğu Milat Gazetesi, kısa sürede pek çok önemli yazarı bünyesine katarak, önemli yazılar yayınlamaya başladı. Türkiye’den ve dünyadan en güncel haberlerin yer aldığı gazetede, Hayal Perdesi yazarlarından Celil Civan ve Hilal Turan’ın yazıları da bulunuyor.

 

Celil Civan “Kibrin Körlüğü” başlıklı yazısında, Batı’daki en geçerli entelektüel ve siyasal söylemin “ötekine saygı” olduğunu ama paradoksal biçimde en büyük suçun da “taciz” olduğunu ifade ediyor. Yazının tamamını okumak için tıklayın.

 

Hilal Turan ise Nuri Bilge Ceylan’ın Bir Zamanlar Anadolu’da filmini değerlendirdiği “Yalnız ve Güzel Taşra” başlıklı yazısında, geçmişten günümüze taşra imgesi üzerinden filmi ele alıyor. Yazının tamamını okumak için tıklayın.

 

ARKADAŞINA GÖNDER:
Ad Soyad:
Email Adresiniz:
Arkadaş(lar)ınızın Email Adresi:

birden fazla email adresi yazacaksanız boşluk ile ayırmalısınız.
NOTUNUZ:
Bilim ve Sanat VakfıKüre YayınlarıKlasik Yayınlarıİstanbul Şehir Üniversitesi
Hayal Perdesi © 2010 - hayalperdesi@hayalperdesi.net Yayımlanan malzemenin bütün hakları Hayal Perdesi’ne aittir. Kaynak göstererek alıntılanabilir. Yazıların sorumluluğu yazarlarına, reklamların sorumluluğu ilan sahiplerine aittir..