Onur Ünlü Yeni Filminin Çekimlerine Başladı
HAYAL PERDESİ - Gündem 06.06.2012

Onur Ünlü Yeni Filminin Çekimlerine Başladı

 

Onur Ünlü, merakla beklenen Sen Aydınlatırsın Geceyi isimli yeni filminin çekimlerine başladı. Çekimler Ünlü’nün babasının memleketi olan Manisa’nın Akhisar ilçesinde gerçekleşiyor. Sevilen yönetmenin çocukluğunda yazlarını geçirdiği bir ev de filmin temel mekânlarından. Ünlü’nün senaryosunu da kendisinin kaleme aldığı filminin tamamı siyah beyaz olacak.

 

Çekimleri 20 Haziran’da sona erecek olan filmin oyuncu kadrosunda Ali Atay, Demet Evgar, Damla Sönmez, Ezgi Mola, Derya Alabora, Ercan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Ayşenil Şamlıoğlu, Nadir Sarıbacak, Cengiz Bozkurt, Serkan Keskin ve Tansu Biçer yer alıyor.

 

Sen Aydınlatırsın Geceyi, karakterlerin tamamının süper kahraman olduğu bir aşk hikâyesini anlatıyor. Olaylar, karısını çok seven bir adamın karısı tarafından aldatılmasıyla gelişiyor. Duvarların içinden geçebilen bir yan hakem, nesneleri oynatabilen bir kadın, zamanı durduran bir kız, bir dev, bir görünmez öğretmen ve benzeri karakterler bu filmde buluşuyor. Film adını Cevat Çapan’ın, Shakespeare’in sonelerinin derlemesinden oluşan aynı adlı kitabından alıyor.

 

Eflatun Film’in yapımcısı olduğu Sen Aydınlatırsın Geceyi; Polis, Güneşin Oğlu, Beş Şehir, Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi’nin ardından Ünlü’nün beşinci filmi olacak.

 

ARKADAŞINA GÖNDER:
Ad Soyad:
Email Adresiniz:
Arkadaş(lar)ınızın Email Adresi:

birden fazla email adresi yazacaksanız boşluk ile ayırmalısınız.
NOTUNUZ:
Bilim ve Sanat VakfıKüre YayınlarıKlasik Yayınlarıİstanbul Şehir Üniversitesi
Hayal Perdesi © 2010 - hayalperdesi@hayalperdesi.net Yayımlanan malzemenin bütün hakları Hayal Perdesi’ne aittir. Kaynak göstererek alıntılanabilir. Yazıların sorumluluğu yazarlarına, reklamların sorumluluğu ilan sahiplerine aittir..