TRT’den Sinemaya Destek
HAYAL PERDESİ - Gündem 05.06.2014

TRT’den Sinemaya Destek

 
TRT kuruluşunun 50. yılında TRT TV Filmleri Projesi’ni başlatıyor. Tür ve konu sınırlaması olmayan proje her türden senaryonun başvurusuna açık. Başvuran senaryolar uzman bir kurul tarafından değerlendirildikten sonra sonuçlar başvuru sahiplerine bildirilecek ve uygun görülen senaryolar TRT tarafından desteklenecek. TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren’in de söylediği gibi başvuran kişilerin yapımcı veya yönetmen olması gerekmiyor. Yalnızca güzel bir hikaye ve iyi bir senaryoya sahip olması yeterli.
 
Özgün ve yenilikçi senaryoları hayata geçirmeyi hedefleyen projenin son başvuru tarihi 31 Temmuz 2014. Başvuracak senaryoların 60 ila 90 sayfa arasında olması beklenirken, eserlerin dilinin Türkçe olması zorunlu tutuluyor. Proje hakkında detaylar ve başvuru için buraya tıklayın.
 
 
 
 
 
ARKADAŞINA GÖNDER:
Ad Soyad:
Email Adresiniz:
Arkadaş(lar)ınızın Email Adresi:

birden fazla email adresi yazacaksanız boşluk ile ayırmalısınız.
NOTUNUZ:
Bilim ve Sanat VakfıKüre YayınlarıKlasik Yayınlarıİstanbul Şehir Üniversitesi
Hayal Perdesi © 2010 - hayalperdesi@hayalperdesi.net Yayımlanan malzemenin bütün hakları Hayal Perdesi’ne aittir. Kaynak göstererek alıntılanabilir. Yazıların sorumluluğu yazarlarına, reklamların sorumluluğu ilan sahiplerine aittir..