Meksika Sineması Akbank Sanat’ta
HAYAL PERDESİ - Gündem 04.07.2014

Meksika Sineması Akbank Sanat’ta

Akbank Sanat Temmuz ayı boyunca “Yakın Dönem Meksika Sineması”nın seçkin örneklerini izleyici ile buluşturacak. Etkinlik kapsamında; Odín Salazar Flores’in yönetmenliğini yaptığı 2011 yapımı Davarlar (Burros) 9 Temmuz ve 19 Temmuz’da, El Corralito’daki çiftçilerinin zor ama basit ve güzel yaşamından kesitler sunan Lupe ve İneği (Lupe El De La Vaca) 16 Temmuz ve 19 Temmuz’da; aynı aileye mensup üç kadının gözünden aşk ve ilişkileri anlatan Birlikte Kalabilmek İçin Reçeteler (Cilantro Y Perejil) 12 Temmuz ve 23 Temmuz’da ve Laura Gardos Velo’nun yönettiği 2011 yapımı Yıllar Sonra (Anos Despues) 26 Temmuz’da gösterilecek.

Filmlerin orijinal dillerinde (İspanyolca) ve Türkçe altyazılı gösterileceği etkinlik ücretsiz gerçekleşecek. Gösterim programı için tıklayın.
 
ARKADAŞINA GÖNDER:
Ad Soyad:
Email Adresiniz:
Arkadaş(lar)ınızın Email Adresi:

birden fazla email adresi yazacaksanız boşluk ile ayırmalısınız.
NOTUNUZ:
Bilim ve Sanat VakfıKüre YayınlarıKlasik Yayınlarıİstanbul Şehir Üniversitesi
Hayal Perdesi © 2010 - hayalperdesi@hayalperdesi.net Yayımlanan malzemenin bütün hakları Hayal Perdesi’ne aittir. Kaynak göstererek alıntılanabilir. Yazıların sorumluluğu yazarlarına, reklamların sorumluluğu ilan sahiplerine aittir..