Robin Williams Hayatını Kaybetti
HAYAL PERDESİ - Gündem 12.08.2014

Robin Williams Hayatını Kaybetti

Ünlü oyuncu Robin Williams 63 yaşında aramızdan ayrıldı. Ölü Ozanlar Derneği (Dead Poets Society, 1989) ve Can Dostum (Good Will Hunting, 1997) başta olmak üzere onlarca sinema filminde rol alan ve hayat verdiği karakterler ile hafızalarda yer eden Willams, Kuzey Kaliforniya’daki evinde ölü bulundu. Son yıllarda depresyon tedavisi gören oyuncunun ölümünde intihar şüphesi üzerinde duruluyor.

Robin Williams yaklaşık kırk yıllık kariyeri boyunca komedi filmleriyle olduğu kadar drama dalında da başarılar elde etti. 1997 yılında Empire Magazine dergisince gelmiş geçmiş en yetenekli 100 aktör arasına dahil edilerek 63. sırada yer aldı. Entertainment Weekly tarafından yaşayan en komik adam seçildi. Williams sahne hayatı boyunca bir Oscar, iki Emmy, altı Altın Küre, altı Grammy ve iki Sinema Oyuncuları Derneği ödülüne layık görüldü.
 
ARKADAŞINA GÖNDER:
Ad Soyad:
Email Adresiniz:
Arkadaş(lar)ınızın Email Adresi:

birden fazla email adresi yazacaksanız boşluk ile ayırmalısınız.
NOTUNUZ:
Bilim ve Sanat VakfıKüre YayınlarıKlasik Yayınlarıİstanbul Şehir Üniversitesi
Hayal Perdesi © 2010 - hayalperdesi@hayalperdesi.net Yayımlanan malzemenin bütün hakları Hayal Perdesi’ne aittir. Kaynak göstererek alıntılanabilir. Yazıların sorumluluğu yazarlarına, reklamların sorumluluğu ilan sahiplerine aittir..