Roman Polanski: Aranan ve Arzulanan
HAYAL PERDESİ - Gündem 30.10.2014

Roman Polanski: Aranan ve Arzulanan

 
Pera Film’in Roman Polanski: Aranan ve Arzulanan programı tanınmış Polonyalı yönetmen Roman Polanski’nin 1960’lı ve 1970’li yıllarından derlenen bir seçkiyi oluşturuyor. 1-29 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlenen programda Polanski’nin beş filmi sanatçı hakkında bir belgesel film de yer alıyor. Gösterilecek filmlerin listesi şöyle:
 
Sudaki Bıçak / Knife in the Water
Tiksinti / Repulsion
Bozuk Düzen / Cul-de-sac
Rosemary'nin Bebeği / Rosemary's Baby
Tess
Roman Polanski: Aranan ve Arzulanan / Roman Polanski: Wanted and Desired
 
Pera Film’in Roman Polanski: Aranan ve Arzulanan programı kapsamında Polonyalı ikili SzaZa 28 Kasım Cuma günü saat 20:00’da, Pera Müzesi Oditoryumu’nda özel bir konser veriyor. SzaZa - Szamburski / Zakrocki, Polanski’nin kısa filmleriyle diyaloga giren son derece dinamik bir soundtrack oluşturarak, bir filmde müziğin ve sesin ne kadar önemli olabileceğini sergileyecek.
 
Her bir gösterim ve konser indirimli müze giriş bileti ile izlenebilir. Ayrıntılı bilgi ve gösterim takvimi için tıklayın.
 
ARKADAŞINA GÖNDER:
Ad Soyad:
Email Adresiniz:
Arkadaş(lar)ınızın Email Adresi:

birden fazla email adresi yazacaksanız boşluk ile ayırmalısınız.
NOTUNUZ:
Bilim ve Sanat VakfıKüre YayınlarıKlasik Yayınlarıİstanbul Şehir Üniversitesi
Hayal Perdesi © 2010 - hayalperdesi@hayalperdesi.net Yayımlanan malzemenin bütün hakları Hayal Perdesi’ne aittir. Kaynak göstererek alıntılanabilir. Yazıların sorumluluğu yazarlarına, reklamların sorumluluğu ilan sahiplerine aittir..