Boğaziçi Film Festivali Başvuruları Sürüyor
HAYAL PERDESİ - Festival 11.08.2014

Boğaziçi Film Festivali Başvuruları Sürüyor

Bu yıl 14-28 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek II. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali kapsamındaki Ulusal Kısa Film Yarışmasına başvurular başladı. Filmlerin “Etik, Estetik ve Teknik” olarak değerlendirileceği yarışmanın son başvuru tarihi 26 Eylül 2014.  

Festival kurmaca ve belgesel olmak üzere iki farklı kategoride filmleri kabul edecek. Animasyon ve deneysel türdeki filmler kurmaca kategorisinde yarışacak. Festivalin kategori ödülü ise en iyi filme verilmek üzere 15.000TL olarak belirlendi. Yarışmaya seçilen filmler 50.000TL değerindeki Ahmet Uluçay Büyük Ödülü için de yarışabilecek. Ayrıca kısa filmi ve üreticilerini desteklemek amacıyla, yarışmaya seçilen her film için gösterim bedeli ödemesi yapılacak.
 
Türk Sinemasının 100. yılına özel olarak yerli ve yabancı isimlerin katılımıyla, akademik tartışmalar, özel program ve seminerler, workshoplar ve çeşitli organizasyonlar ile hem teorik hem de pratik tartışmaların gündeme getirilmesi planlanıyor.
 
Ulusal Kısa Film Yarışması hakkında detaylı bilgi, başvuru formları ve şartnamelere buradan ulaşılabilir. 
ARKADAŞINA GÖNDER:
Ad Soyad:
Email Adresiniz:
Arkadaş(lar)ınızın Email Adresi:

birden fazla email adresi yazacaksanız boşluk ile ayırmalısınız.
NOTUNUZ:
Bilim ve Sanat VakfıKüre YayınlarıKlasik Yayınlarıİstanbul Şehir Üniversitesi
Hayal Perdesi © 2010 - hayalperdesi@hayalperdesi.net Yayımlanan malzemenin bütün hakları Hayal Perdesi’ne aittir. Kaynak göstererek alıntılanabilir. Yazıların sorumluluğu yazarlarına, reklamların sorumluluğu ilan sahiplerine aittir..