Ultra Kısa Filmler Bu Festivale
HAYAL PERDESİ - Kısa Film 24.10.2014

Ultra Kısa Filmler Bu Festivale

Bu sene Türk Hava Yolları sponsorluğunda gerçekleştirilen Art By Chance Film Festivali, dünyanın dört bir yanından 30 saniyelik filmleri, dünyanın en çok kişiye ulaşan festivaline çağırıyor. Festival, 27 Kasım’a kadar farklı türdeki kısa film gönderimlerine açık olacak. Festivalin bu yılki teması: “Keşfet.” Jüri üyeleri, gönderilen filmleri değerlendirip, bir seçki oluşturacak. Seçkiye kalan bu filmlerle, dünyanın 20'den fazla ülkesinde ve 200'den fazla şehrinde metrolarda, havaalanlarında, alışveriş merkezlerinde, kısacası karşınıza ekranların çıktığı her yerde, birdenbire karşılaşmaya hazır olun.

2009 yılında, İstanbul metrosundaki ekranlarda yayınlanacak kısa eserler hayaliyle ortaya çıkan Art By Chance’in hedefi, günlük hayatı daha renkli bir hale getirerek insanları kısa film çekmeye teşvik etmek. Bugün ise Art By Chance, dünyanın en büyük kamusal alan etkinliği olarak anılmakta.
 
Ayrıntılı bilgi ve başvuru formu için tıklayın.

 
ARKADAŞINA GÖNDER:
Ad Soyad:
Email Adresiniz:
Arkadaş(lar)ınızın Email Adresi:

birden fazla email adresi yazacaksanız boşluk ile ayırmalısınız.
NOTUNUZ:
Bilim ve Sanat VakfıKüre YayınlarıKlasik Yayınlarıİstanbul Şehir Üniversitesi
Hayal Perdesi © 2010 - hayalperdesi@hayalperdesi.net Yayımlanan malzemenin bütün hakları Hayal Perdesi’ne aittir. Kaynak göstererek alıntılanabilir. Yazıların sorumluluğu yazarlarına, reklamların sorumluluğu ilan sahiplerine aittir..