Ücretsiz Sinema Atölyesi Başlıyor
HAYAL PERDESİ - Kısa Film 30.10.2014

Ücretsiz Sinema Atölyesi Başlıyor

İstanbul Tasarım Merkezi bünyesinde 2013 ve 2014 yılında birçok ödüllü filmin üretildiği Kısa Film Atölyesi üçüncü dönem eğitimlerine Esenler Belediyesi işbirliği ile başlıyor. Geçen yıllarda olduğu gibi yine ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan atölyeye katılmak isteyenler için ön kayıt başvuruları 31 Ekim‘de sona erecek, 1-12 Kasım 2014 tarihleri arasında yazılı sınav yapılacak.

Atölyede yer almak isteyen öğrenciler öncelikle internet üzerinden ön başvuru formunu dolduracak ve ardından yazılı bir sınava girecek. (Yazılı sınav mülakata girmek için zorunludur.) Bu sınav sonrası yapılacak mülakat sonucunda başarılı olan otuz kişi, İstanbul Sinema Merkezi’nde üç aylık ücretsiz eğitim almaya hak kazanacak.
 
Üç aylık eğitim süresince öğrenciler, birbirinden değerli eğitmenlerden İstanbul Sinema Merkezi’nin özgün içeriğe sahip müfredatına tabi olacaklar. Uygulama ağırlıklı programın sonucunda atölyeye katılan öğrenciler, bir film yapım sürecinin her aşamasını tecrübe etmiş olacaklar. Eğitim sonunda çekilecek olan kısa film ekibinde yer alacaklar. Dersler cumartesi ve pazar, günde altı saat olmak üzere, 10.00-17.00 arasında yapılacak. Ayrıntılı bilgi ve ön kayıt için tıklayın.

 Eğitmenler 

Alpgiray M. Uğurlu – Yönetmen
Burak Türker – Oyuncu
Celil Civan – Sinema Yazarı
Eşref Büyüksofuoğlu – Sanat Yönetmeni
Gökhan Yorgancıgil – Senarist/Yönetmen
İsmail Doğu – Yapımcı / Yönetmen
Koray Sevindi – Yönetmen
Seyit Çolak – Yönetmen
Sinan Sertel – Yönetmen
Tülin Tezel – Yönetmen / Yapımcı
 

ARKADAŞINA GÖNDER:
Ad Soyad:
Email Adresiniz:
Arkadaş(lar)ınızın Email Adresi:

birden fazla email adresi yazacaksanız boşluk ile ayırmalısınız.
NOTUNUZ:
Bilim ve Sanat VakfıKüre YayınlarıKlasik Yayınlarıİstanbul Şehir Üniversitesi
Hayal Perdesi © 2010 - hayalperdesi@hayalperdesi.net Yayımlanan malzemenin bütün hakları Hayal Perdesi’ne aittir. Kaynak göstererek alıntılanabilir. Yazıların sorumluluğu yazarlarına, reklamların sorumluluğu ilan sahiplerine aittir..