Türk İşi Korkular Eylül’de Vizyonda
HAYAL PERDESİ - Vizyon 08.08.2014

Türk İşi Korkular Eylül’de Vizyonda

 
Türk sinemasının en uzun soluklu korku serisine imza atan Hasan Karacadağ’ın yeni filmi Dabbe 5: Zehr-i Cin 12 Eylül’de vizyona girecek. Senaryosu gerçek bir olaydan uyarlanan film, serinin diğer örnekleri gibi bir cin hikâyesini konu alıyor. Filmde, Dilek eşi Ömer ile mutlu bir hayat sürdürmektedir. Fakat gördüğü bir rüyayla sakin günler geçmişte kalır. Rüyasında belirsiz suretler, kulağına şeytani bir şeyler fısıldarlar ve uyandıktan sonra ona musallat olurlar. Çaresiz çift, bu konuda uzman olan Belkıs Hoca adındaki bir kadından yardım almak için Bitlis'in yolunu tutar.

Ayrıca Musallat serisinin yönetmeni Alper Mestçi’nin yeni korku filmi Siccîn de 26 Eylül’de gösterime giriyor. İslami korku sinemasının önde gelen yönetmenlerinden Alper Mestçi, 3 sene aradan sonra seyircisiyle buluşuyor. Filmin kahramanı Öznur, kimsenin onaylamayacağı bir gönül macerasına tutulmuştur. Çocukluğundan beri teyzesinin oğlu Kudret’e aşıktır. Öznur ne yapar eder, Kudret'i beraber olmaya ikna eder. Fakat durumu içine sindiremeyen ve üstüne üstlük evli olan Kudret ilişkilerini bitirmek ister. Öznur Kudret’i elde etmek için sevgilisinin karısı Nisa'ya büyü ile cin musallat ettirir. İfrit cin karısını ele geçirecek ve Nisa ile onun kanından olanlar ölecektir.

ARKADAŞINA GÖNDER:
Ad Soyad:
Email Adresiniz:
Arkadaş(lar)ınızın Email Adresi:

birden fazla email adresi yazacaksanız boşluk ile ayırmalısınız.
NOTUNUZ:
Bilim ve Sanat VakfıKüre YayınlarıKlasik Yayınlarıİstanbul Şehir Üniversitesi
Hayal Perdesi © 2010 - hayalperdesi@hayalperdesi.net Yayımlanan malzemenin bütün hakları Hayal Perdesi’ne aittir. Kaynak göstererek alıntılanabilir. Yazıların sorumluluğu yazarlarına, reklamların sorumluluğu ilan sahiplerine aittir..