Yıldızlararası’ndan Yeni Fragman
HAYAL PERDESİ - Vizyon 29.09.2014

Yıldızlararası’ndan Yeni Fragman

 
Başlangıç (Inception, 2010) filminin ve Kara Şövalye Üçlemesi’nin yönetmeni Christopher Nolan’ın merakla beklenen filmi Yıldızlararası’nın (Interstellar) yeni bir fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain ve Michael Caine gibi isimleri izleyeceğimiz film ülkemizde 7 Kasım tarihinde vizyona girecek.

Bilimkurgu türündeki film, Kip S. Thorne’nun evrende “Solucan Delikleri”nin gerçekten var olduğu ve bu sayede zamanda yolculuğun mümkün olabileceği teorisinden ilham alınarak yaratılmış. Filmin hikayesi bir grup cesur kaşifin bu deliklerden birine gitmeye karar vermesi sonrasında gelişiyor. Bu bilinmeyen boyuta yapacakları yolculukta, birlikte kalabilmek için verdikleri mücadele her birini ayrı zorluklarla karşılaştırıyor.
 

 

ARKADAŞINA GÖNDER:
Ad Soyad:
Email Adresiniz:
Arkadaş(lar)ınızın Email Adresi:

birden fazla email adresi yazacaksanız boşluk ile ayırmalısınız.
NOTUNUZ:
Bilim ve Sanat VakfıKüre YayınlarıKlasik Yayınlarıİstanbul Şehir Üniversitesi
Hayal Perdesi © 2010 - hayalperdesi@hayalperdesi.net Yayımlanan malzemenin bütün hakları Hayal Perdesi’ne aittir. Kaynak göstererek alıntılanabilir. Yazıların sorumluluğu yazarlarına, reklamların sorumluluğu ilan sahiplerine aittir..