Yeni Çıkan DVD'ler: Tehlikeli Aklın İtirafları
HAYAL PERDESİ - DVD 30.04.2013

Yeni Çıkan DVD'ler: Tehlikeli Aklın İtirafları

 

Tehlikeli Aklın İtirafları (Confessions of a Dangerous Mind) / As Sanat

Yön: George Clooney

Oyuncular: Sam Rockwell, George Clooney, Drew Barrymore

Amerika, 2003, 108 dk.

 

Chuck Barris isimli bir şovmenin Confessions Of a Dangerous Mind: An Unauthorized Autobiography kitabından uyarlanan yapım, Charlie Kaufman tarafından senaryolaştırıldı.

 

Chuck Barris, büyüyen televizyon endüstrisi içinde genç, enerjik, dikkatini odaklayabilen ve kariyerinin zirvesinde biridir. Ancak, kendisini yoldan çıkaran ve onu gizli bir o kadar da tehlikeli bir dünyaya sürükleyen kuşku dolu bir diğer yanının farkına varır ki, o bir CIA ajanıdır. Barris, dinamik bir televizyon programının yapımcılığı ile entelektüel kesimin olumsuz tepkisine hedef olurken, bir yandan ilk kez denen ve değişik bir format içinde olan popüler televizyon oyunu Newlywed Game'i yaratmakta, diğer yandan düzenli olarak Amerikan Hükümeti adına suikastler gerçekleştirmektedir. Bu gizli dünyasını yükselen reytinglerle gizleyen Barris The Dating Game şovuyla kazanan yarışmacı çiftleri, rüyalarının tatilini gerçekleştirmek üzere Muhteşem Helsinki ya da Romantik Berlin’e göndermektedir. Bilinmeyen gerçek, çiftlerin gönderildikleri yerin Paris olmadığıdır. Üçkağıtçı Barris'in gerçek amacı, kendi gizli görevini bu şekilde kılıfına uydurmaktır.

 

Sahip olduğu bu iki ayrı eğlence ve casusluk dünyasının romantik çekiciliğinde rehavete kapılan Barris, kontrolünü kaybetmesi ve olayların sarpa sarmasıyla; fantezilerinin gizemli kadını ve kendisine gerçekten âşık bir başka kadının aşkı arasında kalır.

 

DVD Özellikleri:

Türkçe, İngilizce ve Almanca 5.1

2.35:1, Geniş Ekran

 

Ekstralar:

Kamera Arkası

Çıkarılmış Sahneler

Deneme Çekimi

Gerçek Chuck Barris Gong Show

Fragmanlar

 

ARKADAŞINA GÖNDER:
Ad Soyad:
Email Adresiniz:
Arkadaş(lar)ınızın Email Adresi:

birden fazla email adresi yazacaksanız boşluk ile ayırmalısınız.
NOTUNUZ:
Bilim ve Sanat VakfıKüre YayınlarıKlasik Yayınlarıİstanbul Şehir Üniversitesi
Hayal Perdesi © 2010 - hayalperdesi@hayalperdesi.net Yayımlanan malzemenin bütün hakları Hayal Perdesi’ne aittir. Kaynak göstererek alıntılanabilir. Yazıların sorumluluğu yazarlarına, reklamların sorumluluğu ilan sahiplerine aittir..