Eğitim Temalı Kısa Film Yarışması
HAYAL PERDESİ - Kısa Film 06.10.2017

Eğitim Temalı Kısa Film Yarışması

Eğitim-Bir-Sen, kısa film yarışmasının dördüncüsünü düzenliyor.  

2014, 2015 ve 2016 yıllarında ses getiren, uzun süre konuşulan “Öğretmen”, “Örgütlenme” ve “Vefa” temalı kısa film yarışmalarını gerçekleştiren Eğitim-Bir-Sen, bu yıl düzenlenecek kısa film yarışmasında da önemli bir konuya mercek tutacak.
 
Jüri başkanlığını Semih Kaplanoğlu’nun yapacağı yarışmanın bu yılki teması “Eğitim”. Amaç eğitimin önemine dikkat çekmek, eğitim süreçlerinde yaşananları, eğitimin önemli ve özel taraflarına odaklanacak hikâyeleri ortaya çıkararak sinemanın etkileyici gücüyle buluşturmak; bu konuda toplumsal farkındalığı artırmak. Bu niyetle yapılan yarışmada filmler, olay ve kişi üzerinden yola çıkılarak çekilebilecek.
 
Kurmaca dalında 20 dakikayı geçmeyen kısa film çalışmalarının değerlendirileceği yarışmaya başvurular 1 Ekim 2017 tarihinde başlayacak ve son başvuru tarihi 14 Ocak 2018 olacak.
 
Yarışmanın birincisi 15 bin TL, ikincisi 10 bin TL, üçüncüsü 7 bin TL ile ödüllendirilecek. Bununla birlikte Mehmet Akif İnan Özel Ödülü için 5 bin TL, Erol Battal Teşvik Ödülü için ise 3 bin TL verilecek.
 
Yarışmada dereceye giren filmlerin sahipleri, sendikanın kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek programda ödüllerini alacak.
 
Kısa film yarışmasına başvuru ve tüm detaylar için tıklayınız.
 
ARKADAŞINA GÖNDER:
Ad Soyad:
Email Adresiniz:
Arkadaş(lar)ınızın Email Adresi:

birden fazla email adresi yazacaksanız boşluk ile ayırmalısınız.
NOTUNUZ:
Bilim ve Sanat VakfıKüre YayınlarıKlasik Yayınlarıİstanbul Şehir Üniversitesi
Hayal Perdesi © 2010 - hayalperdesi@hayalperdesi.net Yayımlanan malzemenin bütün hakları Hayal Perdesi’ne aittir. Kaynak göstererek alıntılanabilir. Yazıların sorumluluğu yazarlarına, reklamların sorumluluğu ilan sahiplerine aittir..